Over Smart E-Mobility

Smart  E-Mobility is hét magazine over elektrisch rijden en smart grids. Het cross-sectorale vaktijdschrift Smart E-Mobility ondersteunt en stimuleert de ambities van de Nederlandse bedrijven die actief zijn op het domein van elektrisch rijden en smart grids (slimme energienetten). Het is een uitgave van Dé Duurzame Uitgeverij met medewerking van diverse partijen zoals het Formule E-Team, branchevereniging DOET, AutomotiveNL  en de Nederlandse Waterstof & Brandstofcel Associatie (NWBA).

Elektrisch vervoer kan een grote rol spelen in het beperken van klimaatverandering, het waarborgen van energiezekerheid en het verbeteren van de luchtkwaliteit – en daarmee het woon- en leefklimaat in Nederland.

Elektrisch rijden wordt daarom door vele experts betiteld als een van de meest kansrijke technologieën en sectoren. Daarmee biedt deze markt door zijn groei en omvang Nederland een uniek economisch perspectief. Daarbij steekt de Rijksoverheid niet alleen zijn nek uit voor elektrisch rijden vanuit ecologisch, maar ook vanuit economisch oogpunt. Door slim in te spelen op de behoeften die vóór ons liggen, worden kansen voor mensen en bedrijven gecreëerd.

Smart E-Mobility wordt ieder kwartaal als tijdschrift over elektrisch rijden en smart grids in een oplage van 5.500 exemplaren verspreid onder beslissers in de sectoren automotive, high tech, energie, infra, logistiek, materials, it en automatisering. Ondernemers, beleidsmakers, politici, intermediairs, branchevertegenwoordigers, onderzoekers en professionals in het onderwijs ontvangen het vaktijdschrift.